Over NIEUWJAARSAPERITIEF CONCERT met het koor "THE GOODLIFE SONGBIRDS"

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

21 jan
Lochristi - LODEJO # 6631

NIEUWJAARSAPERITIEF CONCERT met het koor "THE GOODLIFE SONGBIRDS"

Een 40-tal  zangers  brengen popmuziek van alle tijden in een meerstemmig arrangement overgoten met een sausje van enthousiaste vrolijkheid.

zondag 21 januari 2024 om 10:30 uur

The Goodlife Songbirds is het koor van het Popcollege gevestigd in de Goedlevenstraat op de Oude Bareel te Sint- Amandsberg. Deze vrolijke bende zangvogels wordt sinds 2016 ge(s)temd door Frie Mechele, die naast dirigent ook zangeres is bij Momoyo en verschillende andere bands. Het koor bestaat uit een 40-tal zangers. Het zijn techneuten, leerkrachten, ambtenaren, verpleegkundigen, psychologen, ondernemers en nog veel meer... met één gemeenschappelijke passie: samen zingen. Hun repertoire bestaat uit popmuziek van alle tijden: echte meezingers uit de jaren '80 van Cindy Lauper of Lionel Ritchie tot stemmige recente hits van Billie Eilish of Rihanna. Zij brengen liedjes in een meerstemmig arrangement overgoten met een sausje van enthousiaste vrolijkheid.

Het optreden wordt gevolgd door een aangeboden gratis aperitief.

Gelieve te reserveren via janboone@telenet.be

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard € 10,00

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: ConcertCultuurregio Gent